INTRODUCERE

Crazy Poppy Design doreste sa ofere clientilor cea mai buna experienta de shopping posibila. De aceea, credem ca este necesar ca politica noastra sa transpuna aceste valori intr-un mod corect si transparent. 

Va rugam sa le cititi cu atentie, iar pentru orice informatie aditionala, ramanem la dispozitia dumneavoastra.

TERMENE SI CONDITII

CRAZY POPPY DESIGN – este denumirea societatii comerciale CRAZY POPPY DESIGN SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in SIBIU, Strada ILARIE CHENDI, Nr 12, avand numar de ordine in Registru Comertului J32/1242/2020, cod unic de inregistrare 43089924.

Vanzator – CRAZY POPPY DESIGN prin intermediul site-ului.

Site – magazinul online crazypoppydesign.com si subdomeniile acestuia.

Cumparator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o Comanda.

Client – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre CRAZY POPPY DESIGN (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre CRAZY POPPY DESIGN si acesta.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Cosul meu – sectiune din site care permite Cumparatorului sa adauge Bunuri sau Servicii pe care doreste sa le achizitioneze la momentul adaugarii sau la un moment ulterior; in cazul in care Bunurile sau Serviciile nu sunt achizitionate la momentul adaugarii prin efectuarea Comenzii, acestea nu vor fi livrare.

Continut – reprezinta:

 • toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;

 • continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

 • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;

 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;

 • informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;

 • date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 1. CRAZY POPPY DESIGN SRL primeste, colecteaza si stocheaza informatiile care sunt introduse pe site. Acestea pot cuprinde: nume, prenume, adresa de email, numar de telefon, adresa locuintei sau adresa de livrare, date de card.

 2. Datele mentionate la alineatul 1 vor fi folosite de CRAZY POPPY DESIGN SRL pentru a putea identifica persoanele carora vom trimite coletele sau procesarea platilor catre CRAZY POPPY DESIGN SRL.

 3. Datele mentionate la alineatul 1, NU VOR FI FOLOSITE in alte cazuri sau scopuri, decat in cele mentionate in alineatul 2

 4. Site-ul crazypoppydesign.com este gazduit de catre platforma WIX.COM. WIX.COM ne ofera posibilitatea de a ne vinde produsele si serviciile catre Cumparator. Datele dumneavoastra pot fi colectate de catre plaforma WIX.COM si stocate. Pentru mai multe informatii, va rugam consultati pagina de Termeni si Conditii a platformei WIX.COM aici -> https://www.wix.com/about/privacy

 5. Alte informatii personale sau non-personale (aditionale celor descrise la alineatul 1), nu sunt de interes si nu vor fi folosite de catre CRAZY POPPY DESIGN SRL.

 6. In cazul in care doriti ca datele dvs, mentionate la alineatul 1, sa nu fie procesate de catre CRAZY POPPY DESIGN SRL, va rugam sa ne scrieti la adresa de email – crazypoppydesign@gmail.com. Menționam ca daca se opteaza aceasta optiune, comenzile dumneavoastra pot suferi intarzieri sau pierderi din cauza imposibilitatii procesarii comenzii.

 7. Ne rezervam dreptul de a modifica Politica de Confidentialitate oricand. Va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate frecvent. Schimbarile sau clarificarile vor avea un efect imediat asupra CRAZY POPPY DESIGN SRL si crazypoppydesign.com.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

 1. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta, prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 2. In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, CRAZY POPPY DESIGN isi rezerva dreptul de a cere Cumparatorilor confirmarea comenzii prin mijloace telefonice sau pe adresa de mail a Cumparatorului.

 3. CRAZY POPPY DESIGN poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care CRAZY POPPY DESIGN are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

 4. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON).

 5. In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 6. Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 7. Site-ul crazypoppydesign.com nu este sincronizat cu platforma partenerilor nostri de curierat, din aceasta cauza, transportul la locatiile greu accesibile ( in afara retelei de transport a serviciului de curierat) vor suferi un cost suplimentar la livrare. Acest cost suplimentar va fi suportat de client (destinatarul comenzii)

DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 1. Continutul, astfel cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a CRAZY POPPY DESIGN, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 2. Clientului/Cumparatorului nu-i este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de CRAZY POPPY DESIGN, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al CRAZY POPPY DESIGN asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al CRAZY POPPY DESIGN.

 3. Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Termelor si Conditiilor specificate pe site-ul crazypoppydesign.com, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre CRAZY POPPY DESIGN si acesta, si fara nici o garantie implicit sau expres formulata din partea CRAZY POPPY DESIGN cu referire la acel Conținut.

 4. Clientul/Cumparatorul poate copia, transfera si/sau utiliza Continutul numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Termenilor si Conditiilor.

 5. In cazul in care CRAZY POPPY DESIGN confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea CRAZY POPPY DESIGN pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 6. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea CRAZY POPPY DESIGN si/sau al angajatului/prepusului CRAZY POPPY DESIGN care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 7. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document/termene si conditii sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

POLITICA DE RETUR

 1. In contextul actual al pandemiei de Coronavirus / Covid-19, CRAZY POPPY DESIGN isi rezerva dreptul de a modifica politica de retur oricand. Va rugam sa consultati frecvent Politica de retur. Aceste schimbari vor avea un efect imediat.

 2. Cumparatorul are dreptul sa returneze un Bun sau sa renunte la un Serviciu, in termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decat cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renuntare la un Serviciu expira in termen de 14 zile de la: (i) ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun ( in cazul in care Cumparatorul comanda printr-o singura comanda produse multiple care vor fi livrate separat); (ii) ziua in care Cumparatorul intra in posesia fizica a ultimului Bun sau a ultimei piese ( in cazul livrarii unui produs care consta din mai multe loturi sau piese)

 3. Ziua primirii coletului este considerata ca fiind ziua 1.

 4. Produsele de tip Masti, din motive de igiena personala, nu sunt supuse politicii de retur / nu pot fi returnate.

 5. Produsele de tip Tricou, pot fi returnate, respectand conditiile descrise în alineatele 2 si 3.

 6. Toate celelalte produse (stickere, insigne, etc), altele fata de cele descrise la alineatul 4 si 5, pot fi returnate, in ambalajul original, respectand conditiile descrise la alineatele 2 si 3.

 7. In cazul in care clientul doreste returul unui produs, acesta trebuie sa informeze CRAZY POPPY DESIGN SRL telefonic sau pe email, folosind datele de contact descrise in sectiunea Contact.

 8. Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru eventualele pierderi sau deteriorari asupra produselor, cauzate de catre societatea de transport/curierat. Pentru reclamatii, va rugam adresati-va serviciului de curierat.